Az önkénteskedés egy nagyon hatékony eszköze a szolidaritás és közösségiség megteremtésének. Ezért mi is önkénteskedünk és nálunk is lehet önkénteskedni.

Ha szeretnéd megnézni, hogy mi mindennel foglalkozunk a könyvtárban, vagy te is szívesen hozzájárulnál a működésünkhöz önkénteskedéssel, lépj velünk kapcsolatba Facebook-on vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén. Vasárnaponként du. 2-től önkéntestalálkozók vannak a könyvtárban, ezeken is szeretettel várunk!

***

Volunteering is an effective way to build community and solidarity between like-minded individuals. For this reason, the community at Közkincs Könyvtár is made up of volunteers and we are always welcoming new volunteers of varying commitments.

If you are interested in learning more about our library or contributing some of your spare time and skills as a volunteer, please connect with us on our Facebook or via the contact information below. We hold a regular volunteer gathering at 2 pm on Sundays at the library. Please feel free to join us!